Solutii de imagistica adaptate specializarii tale!

Oferim cele mai bune solutii pentru imagistica dentara, ORL si imagistica capului si gatului. Alege specialitatea ta medicala de mai jos si afla mai multe!

 

Respectarea obiectivelor profesionale si medicale este posibila datorita echipamentului tomograf marca SOREDEX. Cu ajutorul lui, efectuam CBCT-uri, radiografii panoramice si teleradiografii excelente. Aparatul Soredex este instrumentul nostru si pentru radiografiile retroalveolare ce îndeplinesc cele mai înalte standarde ale colaboratorilor nostri.

cbct implantologie

 

Imaginile 3D ofera implantologilor beneficii enorme comparativ cu imagistica 2D. Puteti spori increderea in planificarea implantului prin definirea structurii osoase si a calitatatii, pentru a evita complicatii in timpul interventiei chirurgicale sau pentru a urmari structurile anatomice sensibile cum ar fi canalele radiculare, nervii, dintii adiacenti si sinusurile.

cbct ortognatica

 

Marile beneficii in acest domeniu sunt date de: Scanarea rapida, posibilitatile de reconstructie si accelerarea fluxului de lucru pentru diagnosticare si ingrijire a pacientului.

cbct parodontologie

 

Metodele traditionale pentru diagnosticarea bolii parodontale includ imagini 2D si sondare parodontala. Studiile clinice au aratat ca imagistica CBCT este o metoda sigura si non-invaziva pentru a evalua succesul terapiei de regenerare.

ortodontie cbct

Aveti la dispozitie mai multe solutii de imagistica pentru investigatii cefalometrice si planificarea chirurgiei ortognatice, de la Soredex. Excelenta calitate a imaginii de diagnostic si timpul scurt de scanare accelereaza fluxul de lucru. Planificarea tratamentului ortodontico-chirurgical se face rapid si convenabil cu software-ul Dolphin Imaging.

De la periapicale la examinari radiologice in camp de vizualizare CT cu fascicul conic mare, aparatura Soredex este instrumentul de imagistica potrivit pentru cazurile voastre medicale.

Imagistica CBCT castiga rapid popularitate in diagnosticarea ORL. Aceasta tehnica punctuala de imagistica ofera specialistilor ORL informatii valoroase despre morfologia osoasa, mai rapid, cu o doza mai mica de radiatii si o precizie mai buna in comparatie cu MDCT (Multidetector computed tomography).

endodontie cbct

Imagistica CBCT ofera informatii valoroase de diagnostic pentru planificarea tratamentului endodontic, de exemplu evaluarea anatomiei canalului radicular, diagnosticul de fracturi de radacina, traumatisme si resorbtii.

In functie de nevoile dumneavoastra clinice, puteti alege din portofoliul nostru o radiografie clasica 2D sau un instrument digital de formare a imaginii 3D cu ajutorul CBCT-ului.