Software de vizualizare CBCT

OnDemand3D este un software dedicat exclusiv analizarii tomografiilor computerizate (CBTC). Unul dintre avantajele acestui sistem este faptul ca este compatibil cu orice fel de marca de computer tomograf cu fascicul conic existent pe piata (Soredex, Planmeca, Morita, ICAT, Kodak, Sirona etc).

ondemand software

OnDemand3D™ este o solutie completa de imagistica folosita de catre stomatologi, cercetatori, ortodonti si multi altii. Este un software bazat pe module, care permite stocarea de date DICOM, acces de oriunde in lume, si include diverse instrumente personalizate pentru a ajuta in stabilirea diagnosticului si planificarea tratamentului.

Una din cele mai comune arii de utilizare este implantologia

O noutate oferita de programul OnDemand3D este faptul ca ofera medicilor posibilitatea realizarii unor simulari de implant mult mai profesionale deoarece pune la dispozitia acestora o librarie vasta de diferite marci de implanturi (Nobel Biocare, Straumann, Zimmer, MIS, Bredent etc).

De asemenea, sistemul are functionalitati speciale dedicate verificarii acuratetii pozitionarii implantelor si, de asemenea, pune la dispozitie o analiza a densitatii osoase in jurul implantului.


Principalele caracteristici ale aplicatiei OnDemand 3D

  • Permite efectuarea sectiunilor si masuratorilor necesare în zona de interes
  • Ofera medicului posibilitatea de a face simulare de implant
  • Pune la dispozitie o librarie vasta cu diferite marci si tipuri de implanturi
  • Ofera informatii despre densitatea osoasa în jurul implantului
  • Permite verificarea pozitionarii corecte a implanturilor.

radiologie dentara digitala: radiografie dentara, radiografie panoramica, tomografie computerizata CBCT, radiografie retroalveolara, radiografie cefalometrica, teleradiografie, CT sinusuri, tomografie dentara, scanare intraorala