Baza de date radiografii digitale

In cadrul Centrului de Radiologie Digitala, baza de date cu toate examinarile radiologice efectuate ( radiografie dentara digitala – CBCT ) este pastrata, din motive de siguranta care impun pastrarea unei copii de rezerva care sa fie disponibila in cazul pierderii investigatiilor.

In cazul in care aveti nevoie de rezultatele unor investigatii mai vechi, ne puteti transmite solicitatea dvs., in scris sau telefonic impreuna cu numele, data nasterii si tipul investigatiei iar noi vi le vom trimite in cel mai scurt timp posibil.

Ele pot fi trimise prin e-mail sau prin intermediul site-ului WeTransfer  (pentru atasamente mari precum CBCT/dosar de ortodontie).

Pentru medicii care utilizeaza aplicatia dROOT de management al pacientilor, toate examinarile in format jpeg vor fi transmise instant si vor putea fi accesate direct din folderul pacientului. Accesul la aplicatie  este posibil atat de pe calculatoare cat si de pe tableta sau de telefonul mobil (sistemele de operare Android si IOS).

Examinarile de tipul CT vor fi trimise prin intermediul site-ului WeTransfer sau pe suport fizic (CD/DVD), din cauza dimensiunii mari. Recomandam ca vizualizarea CBCT-urilor sa se efectueze prin intermediul OnDemand3D: software dedicat exclusiv analizarii tomografiilor computerizate.

radiologie dentara digitala: radiografie dentara, radiografie panoramica, tomografie computerizata CBCT, radiografie retroalveolara, radiografie cefalometrica, teleradiografie, CT sinusuri, tomografie dentara, scanare intraorala